Min søn Chris og jeg

Om mig

Hej! Mit navn er Andreas Carstensen, og jeg er en fotograf fra Skanderborg. Jeg har taget billeder på hobbyplan siden 2008, og I 2017 begyndte jeg som fotograf med fokus på familiefotografering.

Efter jeg selv er blevet far har jeg fået stor interesse for at fotografere familier og børn, og fange de øjeblikke hvor man virkelig kan se glæden, kærligheden, legen og alle de andre følelser og interaktioner som er en del af familien.

Min tilgang til fotografering er at gøre det så simpelt, trygt og autentisk som muligt. Ægte smil, grin, nysgerrighed og interaktion, samt tryghed og afslapning er virkelig nogle gode ingredienser  og er efter min mening med til at give de bedste og mest troværdige billeder, som du vil elske resten af livet! 

Vi mødes altid et aftalt sted og tager billederne. Det kan være i haven, i skoven, på stranden eller et andet sted som betyder noget for dig- Ikke noget hvidt studie her! Jeg foretrækker altid, at vi går udenfor og tager billederne, men det kan også lade sig gøre indendørs, især i vinterhalvåret hvor det danske vejr ikke altid er med på udendørs fotografering.

Du kan se mine priser her, og hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil bestille en fotosession kan du skrive til mig her.