Sommerbilleder i december..Summer photos in December

....

I december fik jeg billeder tilbage fra mit filmlab. Billederne er taget i sommer og lidt i efteråret. Det er både sjovt og spændende at modtage billeder fra bl.a. sommerferie her om vinteren. Billeder, man har glemt alt om, og som man ser for første gang. Det er noget af det, jeg elsker ved at tage filmbilleder. Uvidenheden, forventningen og forløsningen.

Alle billeder er taget med Leica M6 på Kodak Trix og med 50mm eller 28mm. Fremkaldt og scannet af The Find Lab.

..

I got film scans back in december. The photos is mainly from the summer and fall. It's both exciting and fun to receive photos from e.g. summer vacation here in the winter. Pictures of moments one have almost already forgotten are awakened again. This is just some of the reason why I love shooting film, and why I sometimes wait a while to get the rolls processed. The unknowing, the anticipation and the gratification.

All pictures were taken on Kodak Tri-x with a Leica M6 and a 50mm or 28mm. Scan and dev by The Find Lab.

....