Betingelser og vilkår

A.Carstensen Foto er betegnelsen for mig, Andreas Carstensen, som freelance-fotograf og er ikke et CVR-registreret firma.

Alle priser er INKL. moms. Der tages forbehold for prisændringer og trykfejl.

Betaling af fotosession skal finde sted før fotograferingen. Betaling for fotosession foregår på en af følgende måde:

  • PayPal til foto@acarstensen.com med fakturanr. som kommentar.

  • MobilePay på telefon 41402652 med fakturanr. som kommentar.

Aflyses en fotosession senere end 24 timer før fotografering ,faktureres 50% af beløbet for fotosession.

A.Carstensen Foto levere billederne fra fotosessionen i et online galleri inden for 21 dage efter fotosessionen. I det online galleri kan der efterfølgende bestilles og købes print og digital downloads.

Betaling for print kan ske online med betalingskort direkte igennem galleriet eller via MobilePay til tlf. 41402652 med ordrenummer som kommentar. Ønskes der betaling via MobilePay vælges "betal senere" under betalingsmuligheder ved ordreafgivelse.

Online betaling med betalingskort foregår gennem en sikker betaling ved BrainTree, som er en del af PayPal. Betalingen foregår direkte på galleri- og fakturasiden for at give kunden den bedste oplevelse.

Der er ikke returret på fotosession, digitale billeder eller print på papir, lærred og metal. Hvis der er fejl på print produkterne, vil kunden og A.Carstensen Foto sammen tage kontakt til det professionelle foto lab, som der bruges, og så vil der blive sørget for en ombytning eller returnering af produktet igennem en reklamationssag.

A.Carstensen Foto forbeholder sig retten til at benytte billeder fra fotosessionen, på acarstensen.com og sociale medier. Dette gælder medmindre andet er skriftligt aftalt med kunden.

Alle rettigheder til billederne, det være sig både ophavsret, brugsret og ret til redigering af billederne tilfalder til alle tider A.Carstensen Foto.  Kun og først når et billede er købt og fuldt betalt,  enten digitalt eller som et fysisk produkt, tilfalder brugsretten til det købte digital eller fysiske billede også kunden. Brugsretten dækker kun over egen personlig brug eller private anliggender som gaver o.l. Salg eller videregivelse af produkterne til tredje part vil ses som en overskridelse af brugsretten. Billeder købt hos A.Carstensen Foto må ikke bruges i anden kommerciel sammenhæng end hos A.Carstensen Foto, indtil andet er skriftligt aftalt. Overskridelse vil medføre fuld fakturering for det eller de billeder, som der er tale om. Faktureringsbeløbet vil afspejle den benyttelse af billedet, som er foregået, og faktureringen vil blive vendt mod kunden og/eller tredjepart.

På de gallerier, hvor der bestilles print, bruger A.Carstensen Foto kundens emailadresse til at huske kundens oplysninger, kurv og favoritter igennem Shootproof.com systemet. Derudover kan kundens emailadresse blive brugt til information om aktivitet på galleriet, nyhedsbreve, tilbuds-email, opfølgende salg,og påmindelser om et uafsluttet køb. 

A.Carstensen Foto opbevarer kundens information, dvs. navn, tlf. nr., email og evt. adresse i et sikkert kundedatabase system ved Shootproof.com. Ved indgåelse af aftale kan der anmodes om at disse slettes efter endt aftale. Dette medfører at evt. rabatter for fleregangskunder og referencebonusser ikke vil være gældende.

For mere information om Shootproof.com som Acarstensen Foto benytter, se venligst deres Vilkår og Privatlivs Politik.